Over ons

Vaart Welzijn zet zich lokaal en dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Assen. Onze medewerkers bieden jou ondersteuning en hulp bij verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, financiën, opvoeden en opgroeien, (vrijwilligers)werk en meedoen en mantelzorg. Daarnaast maken we met inwoners concrete plannen om de leefbaarheid in de buurt en de wijk te vergroten.

Meer weten over wie wij zijn? Kijk dan verder op onze website.

 

Update coronamaatregelen

Op 25 februari 2022 zijn de coronamaatregelen versoepeld. Er gelden nog enkele coronamaatregelen. Op 15 maart beoordeelt het kabinet de coronamaatregelen die nog gelden. Dit gaat om onder andere de nog geldende mondkapjesplicht in het OV, het verplichte testen voor toegang (1G) en het thuiswerkadvies.

Nederland is weer open. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het blijft voor iedereen verstandig om zich nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken. We willen dat op onze locaties iedereen zich veilig voelt.

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!