Opvoeden en opgroeien

Heb je vragen over opvoeden en opgroeien? Spijbelt je kind bijvoorbeeld vaak en weet je niet hoe je dit kunt stoppen? Of heeft jouw kind moeite met sociale contacten en wil je hem of haar graag helpen, maar weet je niet hoe? Met dit soort vragen kun je terecht bij de buurtmaatschappelijk- en jeugdmaatschappelijk werkers van Vaart Welzijn.

Hoe helpen wij jou?

In een kennismakingsgesprek inventariseren we jouw vragen. We kijken hoe we jou het beste kunnen helpen en geven je praktisch advies. Samen met jouw gezin stellen we een plan van aanpak op, waarin we alle stappen bij langs gaan die nodig zijn om te komen tot een oplossing. In sommige gevallen blijkt dat dit niet voldoende is en dat er behoefte is aan gespecialiseerde hulpverlening. Mocht dit nodig zijn, dan schakelen we een andere organisatie in die jullie verder kan helpen. Daarvoor werken wij samen met andere instanties, zoals huisartsen, gemeente, scholen, kindcentra en zorgaanbieders.

Tip: voor een antwoord op jouw vraag over zwangerschap, opvoeden of opgroeien kun je ook kijken op de website www.opvoeden.nl. Hier vind je betrouwbaar opvoedadvies en tips.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!