Terug naar Nieuws

Street skills zijn AAN!

Gepubliceerd op:

5 dagen in de herfstvakantie verschillende urban activiteiten in Assen

 

Vanuit AAN (Asser Activiteiten Na school) worden er van maandag t/m vrijdag in de herfstvakantie verschillende Urban activiteiten georganiseerd op 5 verschillende plekken in Assen voor kinderen van 8-12 jaar. Dit door een samenwerking vanuit Vaart Welzijn, Assen Sportstad en verschillende andere organisaties. Sport en kunst  activiteiten in een Urban stijl. Urban is een verzamelnaam voor sport- en kunstactiviteiten waarbij je je vaardigheden laat zien in de bebouwde omgeving. De activiteiten zijn er om kennis te maken met verschillende sporten en kunst activiteiten, maar daarnaast ook om ze zelf te doen en ook te zien wat ervaren sporters of kunstenaar met hun skills kunnen doen. Alle activiteiten vinden plaats tussen 13.00-16.00 uur, zijn gratis en zeker ook te bezoeken door andere leeftijdsgroepen.

 

 

Maandag 17 oktober starten we centraal rondom wijkcentrum de Componist in het Noorderpark, hier zijn o.a. street- en breakdance activiteiten, graffiti workshops en panna voetbal.

 

Dinsdag 18 oktober zijn we te vinden rondom de skatebaan in Kloosterveen. Daar kunnen kinderen o.a. bezig gaan met stuntstepjes en longboards, maar ook graffiti en panna voetbal.

 

Woensdag 19 oktober zijn er diverse activiteiten rondom de skatebaan in het Pitterloër park. Hier kunnen kinderen aan de slag met spoken words, street- en breakdance, graffiti en panna voetbal.

 

Donderdag 20 oktober zijn er diverse activiteiten rondom het Anne Frank park in Marsdijk. Hier kunnen kinderen kennismaken en meedoen aan o.a.  spoken words, street- en breakdance, graffiti en panna voetbal.

 

Vrijdag 21 oktober is de laatste dag en pakken we extra uit rondom de pump track baan bij landgoed Valkenstijn in Assen-Oost. Hier kunnen kinderen aan de slag met spoken words, BMX breakdance, dichten, emmer drummen en panna voetbal. Daarnaast zijn er op deze laatste dag verschillende andere activiteiten in onze buurtschuur.

 

Opgeven voor de deze activiteiten is niet nodig. Lom gezellig langs, kijk naar de skills van een ander of doe mee en leer kennis maken met verschillende Urban activiteiten.

 

18-01-2023

Respijtvrijwilliger gezocht

Wil jij wat voor een ander betekenen en ben je sociaal aangelegd? Dan is de functie respijtvrijwilliger mogelijk iets voor jou!
Lees meer