Terug naar Nieuws

Prikkelarme TT Kermis; een onvergetelijke dag voor Jongeren van The Hang Out

Gepubliceerd op:

Afgelopen dinsdag was het een bijzondere dag voor de jongeren van The Hang Out, een ontmoetingsplek voor jongeren met autisme. Dankzij de inzet van Lodewijk Osse en de organisatie van de TT Festiviteiten konden zij genieten van een prikkelarme kermis.

De kermis, die speciaal was aangepast om een rustige en veilige omgeving te bieden, bood de jongeren de kans om alle attracties uit te proberen zonder de gebruikelijke drukte en lawaai. De aangepaste setting zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en volop kon genieten van de verschillende attracties.

Het evenement werd afgesloten met een traktatie van poffertjes en verfrissende drankjes, wat de perfecte afsluiting vormde van een fantastische middag. De jongeren hadden een geweldige tijd en beleefden een dag vol plezier en avontuur.

"We zijn ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid die Lodewijk Osse en de organisatie van de TT Festiviteiten ons hebben geboden," aldus de coördinator van The Hang Out. "Het is hartverwarmend om te zien hoe deze jongeren zo'n geweldige dag hebben gehad. We kijken nu al uit naar de volgende keer!"

Een groot dankjewel aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Dankzij jullie inzet hebben de jongeren van The Hang Out een onvergetelijke ervaring gehad.

Op naar het volgende avontuur!

Mocht je nou zelf autisme hebben en in de leeftijd van 11-17 jaar zijn, voel je dan ook welkom om een keer langs te komen. We zijn twee avonden per week geopend op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur met altijd een leuk programma! Kijk voor het laatste programma even op onze Instagram: Hangout Assen.

Foto's

Bekijk ook

24-04-2024

Assen verenigt met MDT (Maatschappelijke Diensttijd)

In Assen bundelen Assen Sportstad, Vaart Welzijn, Sport- & Beweegcampus en de Assense sportverenigingen hun krachten.
Lees meer
 
04-04-2024

Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen

Graag willen wij de inwoners van Assen informeren dat op 3 april de Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen is geopend.
Lees meer
 
29-03-2024

Trots!

Trots op ons publieksjaarverslag 2023.   
Lees meer