Terug naar Nieuws

Het Danspaleis!

Gepubliceerd op:

Senioren opgelet: Het Danspaleis komt op 15 november naar Grand Café Bonte Wever!

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. Een PlatenDraaier draait van alles; van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

De 1e editie in Assen op 3 oktober was een groot succes! Het Danspaleis, tankstation van levensvreugde, is vooral in het westen al een begrip en heeft vele fans. In een mum van tijd creëert het Danspaleis met decors en accessoires de ruimte om naar een uitnodigde sfeer om lekker los te gaan. Zodra het programma start gebeurt er iets magisch; de dansvloer staat direct vol en dat blijft tot het eind. Muziek is een succesvol middel is om mensen bij elkaar te brengen, in beweging te zetten en het werkt verbindend.

We zijn verheugd dat het Danspaleis opnieuw naar Assen komt en wel op woensdag 15 november van 14.00-16.00 uur in het Grand Café in de Bonte Wever, Stadsbroek 17 in Assen. U bent van harte welkom! De deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar het is wel fijn als we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur een mail naar: informeleondersteuning@vaartwelzijn.nl of bel met Naomi de Vos (06-20062372) of Esther de Hesse (06-51178679) van Vaart Welzijn.

De activiteiten is mede mogelijk gemaakt door de Bonte Wever en Stila. We hopen u op 15 november te zien! 

Foto's

Bekijk ook

22-11-2023

Het Danspaleis was een groot succes!

 RTV-Drenthe was ook aanwezig! Zie hieronder het interview. 
Lees meer
 
30-08-2023

Het compliment van Drenthe

Zet je vrijwilligersorganisatie in het zonnetje en maak kans op € 3.000! 
Lees meer
 
26-07-2023

Mijlpijl: 10.000e rit AutoMaatje

Mevrouw Tolner werd maandag in het kader van AutoMaatje naar haar bestemming gereden door vrijwilliger en chauffeur Klaas van der Veen. De rit naar haar fysiotherapeut betekende de 10.00ste rit in dit concept.
Lees meer