Terug naar Nieuws

Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen

Gepubliceerd op:

Graag willen wij de inwoners van Assen informeren dat op 3 april de Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen is geopend.

Eigenaar-bewoners van de gemeente Assen met een inkomen tot 34.100 euro kunnen via deze regeling maximaal 2500,- subsidie aanvragen voor het laten aanbrengen van isolatiemaatregelen aan hun woning. Voor meer informatie over de Gemeentelijke Subsidie verwijzen wij u graag naar de volgende websitepagina: https://www.snn.nl/gemeentelijke-subsidie-energiebesparende-isolatiemaatregelen-drenthe.

Daarnaast willen wij u verwijzen naar onze aanpak waarbij wij woningeigenaren helpen met energie besparen en hun woning verduurzamen. Voor vragen of hulp kunt u contact opnemen met onze buurtwerker van Vaart Welzijn op telefoonnummer 06-57525442 of emailadres l.timmer@vaartwelzijn.nl.

 

Foto's

Bekijk ook

27-06-2024

Prikkelarme TT Kermis; een onvergetelijke dag voor Jongeren van The Hang Out

Afgelopen dinsdag was het een bijzondere dag voor de jongeren van The Hang Out, een ontmoetingsplek voor jongeren met autisme. Dankzij de inzet van Lodewijk Osse en de organisatie van de TT Festiviteiten konden zij genieten van een prikkelarme kermis.
Lees meer
 
24-04-2024

Assen verenigt met MDT (Maatschappelijke Diensttijd)

In Assen bundelen Assen Sportstad, Vaart Welzijn, Sport- & Beweegcampus en de Assense sportverenigingen hun krachten.
Lees meer
 
29-03-2024

Trots!

Trots op ons publieksjaarverslag 2023.   
Lees meer