Terug naar Nieuws

Gemeente Assen gunt Vaart Welzijn opnieuw maatschappelijke dienstverlening en welzijnswerk

Gepubliceerd op:

Na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure gunt de gemeente Assen de opdracht voor de uitvoering van de maatschappelijke dienstverlening en het welzijnswerk opnieuw aan Vaart Welzijn.

Een prachtig resultaat, waar we trots op mogen zijn. De samenwerking van alle collega’s die betrokken waren bij het proces van de aanbesteding was weer van grote meerwaarde voor het eindresultaat. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

De afgelopen vier jaar hebben we vanuit Vaart Welzijn de basis mogen leggen voor de prachtige opdracht waarmee we nu een nieuwe fase ingaan. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de gemeente hiermee uitspreekt. De hernieuwde samenwerking gaat formeel met ingang van 1 juli 2020, voor de duur van vier jaar. 

16-03-2020

Onze locaties gesloten

Vaart Welzijn heeft helaas moeten besluiten om onze activiteiten tot nader orde af te zeggen en de deuren te sluiten. Zoals u ongetwijfeld begrijpt, doen wij dit om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.De medewerkers van Vaart Welzijn hebben een grote betrokkenheid bij de inwoners en willen…
Lees meer