Terug naar Nieuws

Gemeente Assen gunt Vaart Welzijn opnieuw maatschappelijke dienstverlening en welzijnswerk

Gepubliceerd op:

Na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure gunt de gemeente Assen de opdracht voor de uitvoering van de maatschappelijke dienstverlening en het welzijnswerk opnieuw aan Vaart Welzijn.

Een prachtig resultaat, waar we trots op mogen zijn. De samenwerking van alle collega’s die betrokken waren bij het proces van de aanbesteding was weer van grote meerwaarde voor het eindresultaat. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

De afgelopen vier jaar hebben we vanuit Vaart Welzijn de basis mogen leggen voor de prachtige opdracht waarmee we nu een nieuwe fase ingaan. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de gemeente hiermee uitspreekt. De hernieuwde samenwerking gaat formeel met ingang van 1 juli 2020, voor de duur van vier jaar. 

12-10-2021

Nieuwe activiteiten jonge mantelzorgers in Assen TIME2RELAX

Vanaf 26 oktober 2021 starten we in Assen vanuit Vaart Welzijn weer met activiteiten voor jonge mantelzorgers. Maandelijks zijn er activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar die op de basisschool zitten en activiteiten voor jongeren vanaf het voortgezet onderwijs om te verbinden, ontspannen en versterk…
Lees meer