ANWB AutoMaatje

Mensen raken meer geïsoleerd van de buitenwereld doordat hun mogelijkheden om naar buiten te gaan - bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheidsproblemen - steeds beperkter worden. Zelf autorijden lukt vaak niet meer en u wilt ook niet steeds een beroep doen op familie, vrienden of buren als u ergens naartoe wilt.

Kunt u zelf geen vervoer meer regelen en geen gebruik maken van de vervoersvoorzieningen in de gemeente? Vraag dan hulp aan ANWB AutoMaatje Assen. Een AutoMaatje is een vrijwilliger die minder mobiele plaatsgenoten met hun eigen auto naar bijvoorbeeld de kapper, de huisarts, het ziekenhuis of een vriend of vriendin voor een gezellig koffiebezoek brengen.

EXTRA UPDATE CORONA:

Heeft u een oproep gehad voor de vaccinatie voor COVID-19 van het RIVM, maar kunt u niet zelf naar de vaccinatielocatie komen? ANWB AutoMaatje helpt!

Voor meer informatie of het aanvragen van een rit naar de vaccinatielocatie, kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur bellen naar ANWB AutoMaatje Assen, 06- 82 35 72 86 of een e-mail sturen naar anwbautomaatje@vaartwelzijn.nl

Hoe werkt het?

Bel uiterlijk 2 werkdagen van tevoren tussen 10.00 en 12.30 uur met ANWB AutoMaatje Assen via 06 823 572 86 of mail naar anwbautomaatje@vaartwelzijn.nl. We informeren u dan over wat de rit ongeveer gaat kosten (we rekenen € 0,30 per kilometer) en gaan op zoek naar een AutoMaatje bij u in de buurt. De vrijwilliger komt u vervolgens op het afgesproken tijdstip thuis ophalen. Na de rit kunt u het bedrag voor de gereden kilometers contant betalen aan de vrijwilliger. 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!