Terug naar Nieuws

Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje Assen

Gepubliceerd op:

Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die u graag naar de stembus brengen! 

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen.
ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele Assenaren naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Assen heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt u naar het stembureau en daarna weer naar huis.  

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 werkdagen van tevoren. Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje Assen. Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30-12.30 uur op nummer 06- 82 35 72 86. Of per mail: anwbautomaatje@vaartwelzijn.nl.
U betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

 

24-03-2023

Maak vrienden bij Join Us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 11% van de jongeren tussen de 15 en 25 jaar zich erg vaak alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us Assen. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal…
Lees meer