Terug naar Nieuws

Summerbreak 2019: data bekend!

Gepubliceerd op:
Summerbreak 2019: data bekend!

Van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus organiseren we het jaarlijkse evenement Summerbreak. De Baggelhuizerplas transformeert weer tot een terrein vol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Summerbreak is ontstaan uit het idee om Assenaren die niet op vakantie kunnen, een leuke tijd te geven in de laatste week van de zomervakantie.

Activiteiten

Op het terrein zijn activiteiten voor jong en oud op het gebied van sport, natuur & cultuur, techniek, welzijn en leefstijl te vinden. Vaart Welzijn organiseert de activiteiten samen met bedrijven, stichtingen en (sport)verenigingen uit Assen.

Dit jaar kun je onder andere dansen, vliegvissen en van de jeugdbrandweer Assen leren hoe je een brand blust. Of neem deel aan één van de workshops, zoals knutselen of eten uit de natuur. Op het gebied van welzijn geven verschillende organisaties informatie over geld besparen, een gezonde leeftstijl, zorgen voor naasten en het aanvragen van een bijdrage om kinderen mee te kunnen laten doen aan sportieve of creatieve lessen.

Kom jij ook?

Aanmelden kan op de dag zelf op het terrein bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Wil je meer weten over Summerbreak? Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk. Of mail naar summerbreak@vaartwelzijn.nl.

09-07-2020

Gemeente Assen gaat met Vaart Welzijn een nieuwe fase in

Een sociale stad en een veerkrachtige samenleving, waarin de inwoners veilig en gezond op kunnen groeien, mee kunnen doen en zo zelfredzaam mogelijk zijn. In leefbare wijken, met hulp vanuit de omgeving als het nodig is en een goed bereikbare, laagdrempelige toegang tot zorg in de buurt. Met lichte …
Lees meer