Terug naar Nieuws

Summerbreak 2019: data bekend!

Gepubliceerd op:
Summerbreak 2019: data bekend!

Van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus organiseren we het jaarlijkse evenement Summerbreak. De Baggelhuizerplas transformeert weer tot een terrein vol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Summerbreak is ontstaan uit het idee om Assenaren die niet op vakantie kunnen, een leuke tijd te geven in de laatste week van de zomervakantie.

Activiteiten

Op het terrein zijn activiteiten voor jong en oud op het gebied van sport, natuur & cultuur, techniek, welzijn en leefstijl te vinden. Vaart Welzijn organiseert de activiteiten samen met bedrijven, stichtingen en (sport)verenigingen uit Assen.

Dit jaar kun je onder andere dansen, vliegvissen en van de jeugdbrandweer Assen leren hoe je een brand blust. Of neem deel aan één van de workshops, zoals knutselen of eten uit de natuur. Op het gebied van welzijn geven verschillende organisaties informatie over geld besparen, een gezonde leeftstijl, zorgen voor naasten en het aanvragen van een bijdrage om kinderen mee te kunnen laten doen aan sportieve of creatieve lessen.

Kom jij ook?

Aanmelden kan op de dag zelf op het terrein bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Wil je meer weten over Summerbreak? Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk. Of mail naar summerbreak@vaartwelzijn.nl.

12-10-2021

Nieuwe activiteiten jonge mantelzorgers in Assen TIME2RELAX

Vanaf 26 oktober 2021 starten we in Assen vanuit Vaart Welzijn weer met activiteiten voor jonge mantelzorgers. Maandelijks zijn er activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar die op de basisschool zitten en activiteiten voor jongeren vanaf het voortgezet onderwijs om te verbinden, ontspannen en versterk…
Lees meer