Terug naar Nieuws

Sociale Kaart Assen

Gepubliceerd op:

Op zoek naar een gezellige koffieochtend in jouw wijk? Wil je meer weten over een budgetcursus? Wil je graag bewegen maar je weet niet waar je terecht kunt?
Of zoek je 
juist een plek om vrijwilligerswerk te doen? Je vindt het allemaal op de Sociale Kaart!  

Op de Sociale Kaart Assen vind je informatie over allerlei maatschappelijke organisaties. We delen hun aanbod van diensten, ondersteuning en activiteiten voor de
inwoners van de gemeente Assen. Gegroepeerd op onderwerp en wijk. De kaart geeft een overzicht van alle vrij toegankelijke hulp en ondersteuning in de gemeente Assen.
En waar je die, bij jou in de 
buurt, kunt vinden. Er zit vast iets voor je bij!

De Sociale Kaart Assen

Op de Sociale Kaart Assen vind je informatie over sport, wonen, vervoer, vrije tijd en nog tal van andere onderwerpen.
Je kunt zoeken op onderwerp, maar óók gericht op wijk. Dus ook als je niet precies weet wat je zoekt, maar wel graag iets in je
eigen wijk wilt, kun je op de Sociale Kaart terecht.

Je vindt er meer informatie over de activiteit of organisatie en ook contactgegevens, zodat je direct weet waar je zijn moet en hoe je contact kunt opnemen.

Hoe werkt het?

Ga naar www.socialekaartassen.nl. Hier kun je kiezen op onderwerp, maar je kunt ook direct naar het aanbod in jouw wijk gaan. En weet je het nog niet precies?
Dan is er ook nog een kaart van Assen, waar het aanbod op te vinden is.

We streven ernaar om de Sociale Kaart Assen zo volledig mogelijk te houden. Mis je een activiteit of wil je jouw sociale organisatie graag op de kaart zetten?
Geef het door via de website of mail naar: socialekaart@assen.nl, dan gaan wij voor jou aan de slag!

24-03-2023

Maak vrienden bij Join Us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 11% van de jongeren tussen de 15 en 25 jaar zich erg vaak alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us Assen. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal…
Lees meer