Terug naar Nieuws

Nieuwe editie Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen

Gepubliceerd op:

De nieuwe editie van de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen is uit. In de Informatiekrant informeren Vaart Welzijn, de gemeente Assen en andere bedrijven en organisaties in Assen en omgeving over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van Zorg en Welzijn. De Informatiekrant 2020/2021 valt samen met de Asser Courant op dinsdag 24 november bij alle inwoners van de gemeente Assen op de mat.

In de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen 2020/2021 lees je onder meer over waar je terecht kunt met ideeën en initiatieven voor jouw buurt, het meten van jouw Positieve Gezondheid en de 6 recepten voor meer plezier en zin in het leven. Ook vind je informatie over hulp en ondersteuning bij onder andere scheiden, schulden, mantelzorgen, langer zelfstandig thuis wonen en beter leren lezen en schrijven.

Geen exemplaar ontvangen?

Heb je de Informatiekrant niet ontvangen? Dan kun je deze op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur ophalen bij onze hoofdlocatie aan het Apollopad 5 in Assen. Of bekijk de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen 2020/2021 online.

Nieuwsgierig naar de vorige edities van de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen? Deze zijn hieronder te downloaden:

Editie 2019/2020

Editie 2018

Editie 2017

24-04-2024

Assen verenigt met MDT (Maatschappelijke Diensttijd)

In Assen bundelen Assen Sportstad, Vaart Welzijn, Sport- & Beweegcampus en de Assense sportverenigingen hun krachten.
Lees meer