Terug naar Nieuws

“Get together’ voor jonge kinderen met ASS geopend

Gepubliceerd op:

Vorige week woensdag werd ‘Get Together’ feestelijk geopend door wethouder Jan Broekema en projectleider Naomi de Vos namens Vaart Welzijn. Bij ‘Get Together’ kunnen kinderen tussen 5 en 11 jaar met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) terecht voor allerlei activiteiten. Ook is er een cafégedeelte waar ouders in gezellige sfeer samen kunnen komen. Het is gevestigd in het verenigingsgebouw ‘De Zonnereep’ aan de Zonnedauwstraat in Assen-Oost.

 

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het u leuk om deze jongeren te begeleiden en activiteiten op te zetten? En bent u elke dinsdag en donderdagavond tussen 18.30 en 21.30 uur beschikbaar? Meld u zich dan aan als vrijwilliger. Stuur een bericht naar Naomi de Vos van Vaart Welzijn via n.devos@vaartwelzijn.nl of bel 06-20062372.

 

24-03-2023

Maak vrienden bij Join Us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 11% van de jongeren tussen de 15 en 25 jaar zich erg vaak alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us Assen. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal…
Lees meer