Terug naar Nieuws

“Get together’ voor jonge kinderen met ASS geopend

Gepubliceerd op:

Vorige week woensdag werd ‘Get Together’ feestelijk geopend door wethouder Jan Broekema en projectleider Naomi de Vos namens Vaart Welzijn. Bij ‘Get Together’ kunnen kinderen tussen 5 en 11 jaar met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) terecht voor allerlei activiteiten. Ook is er een cafégedeelte waar ouders in gezellige sfeer samen kunnen komen. Het is gevestigd in het verenigingsgebouw ‘De Zonnereep’ aan de Zonnedauwstraat in Assen-Oost.

 

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het u leuk om deze jongeren te begeleiden en activiteiten op te zetten? En bent u elke dinsdag en donderdagavond tussen 18.30 en 21.30 uur beschikbaar? Meld u zich dan aan als vrijwilliger. Stuur een bericht naar Naomi de Vos van Vaart Welzijn via n.devos@vaartwelzijn.nl of bel 06-20062372.

 

16-10-2022

Street skills zijn AAN!

5 dagen in de herfstvakantie verschillende urban activiteiten in Assen   Vanuit AAN (Asser Activiteiten Na school) worden er van maandag t/m vrijdag in de herfstvakantie verschillende Urban activiteiten georganiseerd op 5 verschillende plekken in Assen voor kinderen van 8-12 jaar. Dit door ee…
Lees meer