Terug naar Nieuws

Geld besparen, hoe doe je dat?

Gepubliceerd op:
 Geld besparen, hoe doe je dat?

In de maanden mei en juni start Vaart Welzijn met een aantal inloopdagen over De VoorzieningenWijzer. De VoorzieningenWijzer helpt mensen bewust keuzes te maken over geld.  Aan de hand van jouw persoonlijke situatie kan bekeken worden of er gebruik gemaakt kan worden van regelingen en voorzieningen

Inloopdagen

Tijdens de inloopdagen van de VoorzieningenWijzer wordt een digitaal programma doorgelopen. Samen wordt er gekeken naar mogelijke besparingen op de zorgverzekering, energie, toeslagen, gemeentelijke regelingen of advies over de belastingaangifte.

De afgelopen jaren hebben meerdere inwoners gebruik gemaakt van de VoorzieningenWijzer. Ze hebben meer inzicht gekregen in hun financiën. Daarnaast hebben ze advies gekregen die soms tot besparingen hebben geleid tot wel € 600,- per jaar. 

Aanmelden

Inwoners die gebruik willen maken van de inloopdagen kunnen zich hier gratis voor aanmelden. Dat kan door adres- en contactgegevens te mailen naar voorzieningenwijzer@vaartwelzijn.nl. Na aanmelding neemt Vaart Welzijn contact op om een afspraak in te plannen tijdens de inloopdagen.

Uiteraard houden we tijdens de inloopdagen rekening met de maatregelen rondom het coronavirus.

16-10-2022

Street skills zijn AAN!

5 dagen in de herfstvakantie verschillende urban activiteiten in Assen   Vanuit AAN (Asser Activiteiten Na school) worden er van maandag t/m vrijdag in de herfstvakantie verschillende Urban activiteiten georganiseerd op 5 verschillende plekken in Assen voor kinderen van 8-12 jaar. Dit door ee…
Lees meer