Seniorenwoningen

Veel ouderen zijn nog lang niet aan een verpleeghuis toe en willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Wanneer uw gezondheid plotseling achteruit gaat en bijvoorbeeld het traplopen steeds lastiger wordt, verander uw huis dan met u mee.  U kunt uw huis laten aanpassen óf op zoek gaan naar een seniorenwoning.

We kunnen ons goed voorstellen dat het niet altijd leuk is om over dit soort zaken na te denken. Maar tegelijkertijd vinden wij het - en u waarschijnlijk nog veel meer -  ook belangrijk dat u veilig en verantwoord in een fijn huis woont. Nu, maar zeker ook later.

Soms kan een appartement of gelijkvloerse woning op termijn bijvoorbeeld een stuk prettiger zijn. Helaas is zo'n geschikte woning die ook nog eens aansluit op uw woonwensen niet altijd per direct beschikbaar. Daarom is het verstandig om nu alvast actie te ondernemen en uzelf dit soort tegenvallers in de toekomst te besparen.

Kent u het langer zelfstandig thuis pakket?

Wanneer u prettig woont, denkt u liever niet aan verhuizen. Zelfs al loopt u door het ouder worden tegen onpraktische dingen aan in uw woning. Vaak kunnen deze dagelijkse ongemakken eenvoudig opgelost worden met een paar kleine woningaanpassingen. Hierdoor is verhuizen naar een aangepaste woning eerst nog niet nodig. Inschrijven voor een passende woning is wel verstandig. Bent u 70 jaar of ouder en huurder van Actium dan komt u in aanmerking.

Welke voorzieningen er zijn en hoe u deze kunt aanvragen vindt u op de website www.actiumwonen.nl of door te bellen naar 0592 - 40 01 00.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!